Air Optix Colors 2 бр. цветни лещи без диоптри. Нова цена.

-21% Air Optix Colors 2 бр. цветни лещи без диоптри. Нова цена.

Можете да имате всеки цвят на очите, който искате!  Това от което се нуждаете е контактните лещи на Air Optix Colors. Можете да подобрите текущия си цвят на очите или да приложите ярък ефект за изцяло нов външен вид. 

Тези лещи използват водещата в индустрията цветна технология 3 в 1. Чрез комбиниране на вътрешен и външен пръстен естественият цвят на очите ви се смесва с този на лещата, за да постигнете естествен резултат. 


 Уникалният дизайн подчертава по естествен начин очите, придавайки им големина, по-ярък и напълно естествен цвят. Лещите Air Optix Colors съчетават най-доброто от линията FreshLook, подобрени технологии за полагане на цвят и най-съвременния материал при контактните лещи.

Най-важното - лещите Air Optix Colors  са изработени от изключителен,  т.н. "дишащ" материал - силикон-хидрогел. Този материал позволява достигането на в пъти по-големи количества кислород до очите. Те са ултра дишащи и осигуряват оптимална хидратация, така че можете да се насладите на комфорта на здравите очи през целия ден.


Тънък защитен слой на повърхността на лещите предпазва от мастни и други натрупвания и поддържа лещите удобни. Това повишава значително удобството при носене, всеки час, ден, цял месец.  

Девет изключителни цвята са на разположение, за да направите очите си още по-красиви и изразителни:  Pure Hazel, Blue, Green, Gray, Brown, Honey, Brilliant Blue, Gemstone Green, Sterling Gray. Подходящи за тъмни и за светли очи.

 

Цената е за кутия съдържаща 2 лещи.

За съхранение и поддържане на цветни лещи е нужен разтвор. Можете да изберете към лещите и разтвор от менюто на промоционална цена.

 

 

 


 

  • Производител : Fresh look
  • Код на продукта : Air Optix® COLORS
  • Наличност : В наличност
  • 72,00лв.
  • 57,00лв.

Възможни опции

Тагове: freshlook, цветни, лещи