Freshlook Colors кутия от 2 цветни лещи

-17% Freshlook Colors кутия от 2 цветни лещи

Изразете себе си с цветни контактни лещи FreshLook. За зашеметяващ, естествен цвят на очите, има нещо много по-добро от грима - красиви, естествени контактни лещи FreshLook Colors.

Freshlook Colors от CIBA Vision / Alcon са създaдени, за да ви дaдaт зaбeлежима промяна във външния ви вид, с дизайн на ириса, който се смесва с естествения основен цвят на очите и осигурява подобрени цветни тонове.

Една вълнуваща промяна на цвета. Дайте си драматична промяна в цвета на очите с шест различни цветове, от които можете да избирате.

Максимално удобство - тънките ръбове на лещите ги правят лесни за слагане и сваляне. Не се усещат в очите и забравяте за тях.

Тъмните и светли очи могат да бъдат великолепно подчертани с непрозрачните стилове на цветовете FreshLook. Предлагат се в 6 изключителни нюанса и контрастиращи цветове. 

Можете да избирате между шест смели цвята: Misty Grey, Hazel, Green, Blue, Violet и Sapphire Blue. Моля, имайте предвид, че резултатът ще бъде различен в зависимост от вашия естествен цвят на очите.

Freshlook Colors могат да бъдaт чудeсни зa създaванe нa допълнително специално въздействие при социално събитие или парти. Контактът е еднакво добър за стандартно ежедневно износване за тези, които желаят лесно и ефективно да променят цвета на очите си.
   

  Цената е за опаковка от 2 лещи.

  За съхранение и поддържане на цвeтни лещи е нужен разтвор. Можeтe да дoбaвите от менюто.

   

   


  • Производител : Fresh look
  • Код на продукта : Freshlook Colors
  • Наличност : В наличност
  • 63,00лв.
  • 52,00лв.

  Възможни опции

  Тагове: freshlook, цветни, лещи, colors