Soflens Natural Colors кутия с 2 цветни лещи без диоптри

-19% Soflens Natural Colors кутия с 2 цветни лещи без диоптри

Soflens Natural Colors ви предлага чудесен начин да създадете вълнуващ нов облик за всеки повод. Подходящи за всички цветове на очите, тези лещи ви позволяват драстично да промените цвета на очите си, като запазите естествения си вид.

Изработени от популярния производител на контактни лещи Bausch & Lomb, тези лещи предлагат комфорт, съчетан с висококачествен цвят и визия.

SofLens Natural Colors е идеално решение за хора, които обичат да експериментират с различни визии от време на време. Тези цветни лещи стоят добре на различни цветове очи, но пасват най-добре на тъмно оцветени и пъстри очи. Ефектът на оцветяването е много естествен и може или да засили естествения цвят на очите ви, или да го промените напълно в зависимост от избрания от вас цвят.

Лещите са изработени от материал Polymacon и са изключително удобни. Също така материалът съдържа 38,6% вода, което им позволява да имат повишена степен на кислородна пропускливост. 

Материалът Polymacon позволява повече кислород да достигне до очите ви, осигурявайки дълъг комфорт. Ниското водно съдържание и добавената абсорбция позволяват подходящо дишане на повърхността на ретината. Това от своя страна намалява риска от сухота в очите.

Можете да избирате измежду смела гама от 9 различни цвята: Topaz, Platinum, Pacific, Jade, Indigo, Индия, Emerald, Aquamarine и Amazon.
Цената е за опаковка съдържаща 2 бр. цветни лещи.

За съхранение и поддържане на цветни лещи е нужен разтвор. Можете да добавите на промо цена от менюто.

 


 

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител : Bausch + Lomb
  • Код на продукта : Soflens Natural Colors Bausch&Lomb
  • Наличност : В наличност
  • 70,00лв.
  • 56,99лв.

Възможни опции

Тагове: цветни, лещи, soflens