Как стоят цветните лещи Desio Sensual Beauty

от admin 26.09.2017 0 коментар(и) Цветни лещи - помощна информация,

 

 

 

Как стоят лещи Desio Sensual Beauty

Лещите Desio са една изключително популярна линия и може би вече сте се чудили как ли би стоял конкретен цвят от серията на вашите очи. Единственият начин да разберете е да го пробвате конкретния цвят, но все пак можете да получите насочваща информация чрез снимките тук, кой цвят е по-скоро подходящ за вас и кой не.

Палитрата Sensual Beauty е съставена от 7 красиви цвята. Тук можете да видите как приблизително стоят цветовете от серията на сини, тъмнокафяви, светлокафяви и зелени очи.

 

 

 

 

На сини очи.

Тук можете да видите как приблизително биха стояли цветовете от серията, поставени на естествено сини очи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На тъмнокафяви очи.

С тази снимка можете да добиете обща представа как е най-вероятно да стоят лещите от серията Desio Sensual Beauty, ако очите ви са тъмнокафяви. 

 

 

 

 

 

 

 

На светлoкафяви oчи.

Тази снимка ще ви ориентира какъв краен резултат бихте могли да постигнете с лещите от тази серия, ако очите ви са светлокафяви. 

 

 

 

 

 

 

 

На зелени очи

Снимката по-долу ще ви ориентира каква приблизително промяна и краен ефект да очаквате с лещите Desio Sensual Beauty, ако очите ви са зелени.

Всяка една снимка цели да ви насочи доколкото е възможно в правилна посока при избора ви на цветни лещи. Както виждате винаги има повече от 1 подходящ цвят за всеки цвят очи, така че не спирайте да експериментирате с красивите си очи - всеки ден е подходящ за промяна.

 

 

 

напишете коментар