Цветни лещи

Цветни лещи

Желаете да смените цвета на очите си, за разнообразие, по случай повод или просто така?

Разгледайте нашите неустоими предложения за оригинални модели цветни контактни лещи на супер цени.  Време е за ефектна промяна с качествени цветни лещи - за неустоим и изразителен поглед, лещи за подсилване на цвета или подчертаване.

Всички модели можете да закупите на намалена цена и по желание - в промо пакет с разтвор за съхранение на лещите, ако имате нужда от такъв.


Предлагаме ви модели от доказани във времето марки - Desio, Freshlook, Adore и др.

Кликнете на модел лещи, за да разгледате цветовете.Покажи :
Сортиране по:

Adore Bi-Tone кутия с 2 цветни лещи

За тези от вас, които търсят зашеметяваща промяна. Лещите Adore са резултат от непрекъснат стремеж към съвършенство и внимание към детайла, съчетаващи едновременно несравним комфорт и елегантност. ..

72,00лв. 56,00лв.

Adore Dare кутия с 2 цветни лещи

Лещите Adore са резултат от непрекъснат стремеж към съвършенство и внимание към детайла, съчетаващи едновременно несравним комфорт и елегантност. Лещите от палитрата Adore Dare имат основен наситен..

72,00лв. 56,00лв.

Adore Tri Tone кутия с 2 цветни лещи

Лещите Tri Tone са част от серията цветни лещи Adore. Технологията смесва три основни цвята в различни нюанси, създавайки зашеметяващи и хармонични цветови комбинации, с които ще постигнете напълно..

72,00лв. 56,00лв.

Air Optix COLORS кутия с 2 цветни лещи

Можете да имате всеки цвят на очите, който искате!  Това от което се нуждаете е контактните лещи на Air Optix Colors. Можете да подобрите текущия си цвят на очите или да приложите ярък ефект з..

72,00лв. 57,00лв.

Bellina 2 бр. цветни лещи

Серията Bellina на Cantor+Nissel е съставена от 6 забележителни цвята, подходящи за всеки, който желае естествена промяна на цвета на очите си. При изработката им е използвана усъвършенствана 3 в 1..

100,00лв. 69,90лв.

Desio Coffee Collection кутия с 2 цветни лещи и подарък разтвор

Desio Coffee Collection е една от новите мини палитри на компанията Desio, съдържаща 4 рaзлични нюанса на кaфявия цвят - espresso, cappuccino, chery coffee и black coffee. Лeщитe сa оцветeни по тeх..

84,00лв.

Desio Sensual Beauty кутия с 2 цветни лещи и подарък разтвор

   Kъм всеки закупен чифт цветни лещи Desio получавате и разтвор Desio Solution от 100 мл. с контейнер за съхранение.  Стрaст, жeлание и чувствeност се рaзкриват в п..

78,00лв.

Desio Two shades of grey кутия с 2 цветни лещи и подарък разтвор

Desio Two shades of grey е новата мини палитра на компанията Desio, съдържаща 2 различни сиви цвят - светлосив и тъмносив цвят. Лещите са оцветени по технология, комбинираща сиви нюанси за достиган..

84,00лв.

Expressions кутия с 2 цветни лещи

В настроение ли сте за промяна? Сменете цвета на очите си с цветните лещи Expressions, лещи предоставящи невероятен комфорт, отлично полезрение и естествена промяна. Независимо дали искате да смени..

52,00лв. 39,99лв.

Fabula 2 бр. цветни лещи

Серията Fabula на Cantor+Nissel е съставена от 6 забележителни цвята, подходящи за всеки, който желае естествена промяна на цвета на очите си. При изработката им е използвана усъвършенствана технол..

100,00лв. 69,90лв.

Freshlook 1 Day кутия с 10 еднодневни цветни лещи

Freshlook 1 Day са цветни лещи с еднодневен режим на подмяна. Ако желаете да смените цвета на очите си само за един или няколко дни или просто за няколко дни в месеца, то Freshlook 1 Day  са т..

63,00лв.

Freshlook Colorblends кутия с 2 цветни лещи

Ако искате да добавите нещо допълнително към настоящия си външен вид, тогава цветните контакти лещите може да са просто нещо, което да превърне личния ви стил в следващото ниво. Freshlook Colorblen..

63,00лв. 39,99лв.

Freshlook Colors кутия с 2 цветни лещи

Изразете себе си с цветни контактни лещи FreshLook. За зашеметяващ, естествен цвят на очите, има нещо много по-добро от грима - красиви, естествени контактни лещи FreshLook Colors.Freshlook Colors от ..

63,00лв. 49,00лв.

Freshlook Dimensions кутия с 2 цветни лещи

Нежно променете естествения си цвят на очите за изключителен нов външен вид.Намерете своя нов уникален стил - изберете от 3 изключителни цвята: Sea Green, Pacific Blue или Caribbean Aqua. Цветовата га..

63,00лв. 49,00лв.

Soflens Natural Colors кутия с 2 цветни лещи

Soflens Natural Colors ви предлага чудесен начин да създадете вълнуващ нов облик за всеки повод. Подходящи за всички цветове на очите, тези лещи ви позволяват драстично да промените цвета на очите си,..

70,00лв. 56,99лв.

Zeiss Colours кутия с 2 цветни лещи

Zeiss 30 Day Colours на фирмата Zeiss са месечни цветни лещи  в два варианта - трислойни с контур за подсилване на естествения цвят - Blue, Green, Hazel, Violet и Grey и еднослойни без контур ..

70,00лв.

Pretty Eyes кутия с 2 цветни лещи

Да смените дискретно или напълно цвета на очите си или пък да подсилите излъчването на естествения си цвят, всичко това е възможно със страхотните италиански лещи Pretty Eyes. Палитрата им е състав..

30,00лв.