Dek Optica

Покажи :
Сортиране по :

Dek Optica Adele дамски очила за компютър

Dek Optica Adele  дамски модел очила за работа с компютър. Стилна ретро рамка изцяло в черно. Включен стандартен твърд калъф. Подарък калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви ..

56,00лв.

Dek Optica London 2885 дамски очила за компютър Ново

Dek Optica London 2885 дамски очила за компютър

Dek Optica London 2885 дамски. Стилна, цветна ретро рамка от пластмаса.  Включен стандартен твърд калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви екрани и дисплеи, изкуствено..

56,00лв.

Dek Optica London 3775 дамски очила за компютър

Dek Optica London дамски модел очила за работа с компютър в стилен ретро дизайн. Пластмасова рамка в сиво. Включен твърд калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви екрани и д..

56,00лв.

Dek Optica Olivier унисекс очила за компютър Ново

Dek Optica Olivier унисекс очила за компютър

Унисекс очила за компютър Dek Optica Olivier. Лека, ретро рамка в черно. Включен твърд калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви екрани и дисплеи, изкуствено осветление. Можете като о..

56,00лв.

Dek Optica Samantha 1040 дамски очила за компютър Ново

Dek Optica Samantha 1040 дамски очила за компютър

Dek Optica Samantha  дамски модел очила за работа с компютър. Стилна ретро рамка в пъстри цветове. Включен стандартен твърд калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви екрани ..

56,00лв.

Dek Optica Samantha 4574 дамски очила за компютър

 Dek Optica Samantha дамски очила за компютър. Елегантни, пъстри рамка и дръжки. Включен твърд калъф. Очила за компютър с филтър за защита от всякакви екрани и дисплеи, изкуствено ос..

56,00лв.